Ügyfélszolgálat: +36704231190

Paco Rabanne 1 Million Elixir
Paco Rabanne 1 Million Elixir
55 490 Ft

Paco Rabanne 1 Million Elixir

A Paco Rabanne 1 Million Elixir férfi parfüm intenzitása szinte már hihetetlen. Elődje, az 1 Million nyomdokait követi, ám még gazdagabb és kifinomultabb illatkompozíció tárulkozik fel benne.

melengető érzéki illat erőteljes vanília és gyümölcsös jegyekkel
az ikonikus 1 Million Parfum parfüm intenzívebb változata
2022-ben bemutatott illat
Az illat összetétele
Az első pillanattól kezdve az almával kísért davana gondoskodik az érzéki élményről. Kis idővel később a cédrusfa fás illata, az illatcserje és a damaszkuszi rózsa is becsatlakozik. Az illatkompozíció hátterét elsősorban a vanília, az édesen melengető tonkabab és a pacsuli határozza meg.

Az illat története
Paco Rabanne 1 Million Elixir illata feljutott az intenzitás és érzékiség abszolút csúcsára. Ehhez a parfümhöz a világ minden tájáról kézzel kerültek begyűjtésre a lehető legválasztékosabb összetevők. Ennek köszönhetően születhetett meg ez az igazi olfaktorikus kincs.

Aranytömböt formázó, kidolgozott üvegcséje olyan, mint egy ékszer, melyben visszatükröződik a tartalom mélysége és érzékisége. A korábbitól is merészebb, az új erő megnyilvánulása.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Paco Rabanne
Raktáron
55 490 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
alma, davana
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
illatvirág, damaszkuszi rózsa, cédrus
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
absolut vanília, tonkabab, pacsuli
Az illat fajtájaaromás
Adatok
Cikkszám
MRP692