Ügyfélszolgálat: +36704231190

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir
Narciso Rodriguez For Her Musc Noir
37 999 Ft

Narciso Rodriguez For Her Musc Noir

Az Ön belső szépsége szemmel talán nem látható, de a Narciso Rodriguez For Her Musc Noir Eau de Parfum... a név az ellentétet és az egyensúlyt szimbolizálja az addiktív pézsma és a szenvedélyes sötétség között. Egy ellentét, mely az összes nőben rejlő kettőséget visszhangozza.

pézsmás jegyekkel kísért, keleties-virágos illat
az eredeti Narciso Rodriguez For Her titokzatosabb verziója
2021-ben mutatták be
Az illat összetétele
Elsőként a szilvát érzi meg, amely harmonikusan hat és világos aspektusa ennek az illatkompozíciónak. Egy kis idő múlva a kunkor finom illata a vaníliával kerülnek előtérbe, a melengetően édes pézsmával, amely nem hiányozhat, ahogy persze a rózsa tónusai sem. A sötétebb aspektusokat a velúr viszi az érzéki ellentétet kialakító indulóba. Leginkább az illat végén érvényesül.

Az illat története
A Narciso Rodriguez For Her Musc Noir illata a női titokzatosság, érzékiség és belső szépség dicsőítését tűzte ki céljául. Követi az eredeti ikonikus For Her illatát, és továbbfejleszti a sötétebb és intenzívebb aspektusait, amelyek ebben az Eau de Parfum-ben sokkal jobban észrevehetők.

Az üvegcse alakja és elegáns dizájnja maradt. Most először azonban az üveg teljesen átlátszó és teljesen felfedi a benne rejlő finoman rózsaszín Eau de Parfumöt. A fekete kupak kontrasztot alakít ki vele, és egyúttal az illatkompozíció sötétebb aspektusaira utal.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Narciso Rodriguez
Raktáron
37 999 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szilva
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
heliotrop, pézsma
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
velúr
Az illat fajtája
virágos, pézsmás
Adatok
Vonalkód
3423222012700
Cikkszám
MRP353