Ügyfélszolgálat: +36704231190

Thierry Mugler Angel
Thierry Mugler Angel
30 439 Ft

Thierry Mugler Angel

Angyali illat, szinte nem evilági, provokatív illatkompozícióval. Ez a Thierry Mugler Angel Eau de Parfum, amely mintha kifejezetten az ördögi testbe bújt, angyalarcú nők számára teremtetett volna. Ne hagyja, hogy megtévessze a gyöngéd üvegcse. Az új Eau de Parfum azon nőknek lett megalkotva, akik minden pillanatot intenzíven megélnek, akik bátran ki merik fejezni szenvedélyüket, mely úgy fénylik, akárcsak személyiségük. Az Angel egy intim, intenzív illat, mely a bőrrel érintkezve azzal együtt alakul, változik át.

intenzíven édes illat csokoládéval
olyan nőknek való, akik nem félnek a figyelem középpontjába kerülni
estére és fagyos téli napokra is ideális
Az illat összetétele
Az ikonikus Angel parfüm illatkompozícióját kissé csípős pacsulival, a bergamott citrusos akkordjaival, kókusszal és melengető szantálfával ellensúlyozott finom csokoládé, méz, karamell és vattacukor formájában megjelenő édes illatjegyek alkotják. A nem mindennapi érzékei élményről az Eau de Parfum alapillatának keleties elemei gondoskodnak.

Az illat története
A női Angel Thierry Mugler Eau de Parfum Olivier Creps és Yves de Chirin parfümőrök alkotásaként jelent meg 1992-ben. Azonnal Franciaország legkedveltebb illata lett, majd rövid időn belül az egész világot meghódította. Ez a kultikus illat a ragyogó csillagokkal teli éjszakai égboltra utaló, finom égszínkék üvegcsében rejtőzik. Rendkívül erőteljes illatkompozíciója egyértelműen nem illik mindenkihez. Azonban ha megszereti, biztos lehet abban, hogy semmi más nem tudja jobban hangsúlyozni az Ön erős egyéniségét.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Thierry Mugler
Raktáron
30 439 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
helional, jázmin, bergamott, orchidea, méz, eper, hamvas szeder, rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
csokoládé, karamell, benzopyron
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, pacsuli, vanília, szantálfa
Az illat fajtája
orientális
Adatok
Vonalkód
3439600056532
Cikkszám
MRP079