Ügyfélszolgálat: +36704231190

Moschino Toy Boy (100ml)
Moschino Toy Boy (100ml)
29 990 Ft

Moschino Toy Boy (100ml)

Giaj véleménye az illatról:

KATT IDE

A Moschino Toy Boy olyan, mint egy izgalmas és soha véget nem érő játék, amely a szabadságról szól. Dinamikus és kifejező jegyei férfias eleganciáról árulkodnak egy csepp iróniával. Merész, feketére lakkozott mackó formájú üvegbe töltötték ezt az illatot.

fűszeres-fás illat
szenvedélyes és játékos férfiak számára
2019-ben került kereskedelmi forgalomba
Az illat összetétele
A fejillat jegyei kellemesen felfrissítenek az olasz bergamott és a zamatos körte esszenciáinak köszönhetően. Ezekkel alkot melengető ellentétet a szegfűszeg, amelyet elemiolaj és szerecsendió tesz teljessé. A szívillatban fokozatosan kezd illatozni a magnólia, a len és a rózsa varázslatos virága, amelyeket a cashmeran jegyei kísérnek. A férfias lezárásról a haiti vetiver, az ambermax és a pézsmás sylkolide gondoskodik.

Az illat története
A Toy Boy az első Moschino illat, amelyet Jeremy Scott kreatív igazgató és tervező alkotott meg. Ez az üvegcse is a legendás Moschino macit formázza, de ezúttal átlátszatlan, fekete lakkba burkolva. A parfüm arca a brazil modell, Jhona Burjack lett.

Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Moschino
Raktáron
29 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szerecsendió, szegfűszeg, olasz bergamott, körte, elemi, rózsabogyó
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
Ien virága, kaszmerán, magnólia, rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
Sylkolide, haiti vetiver, Ambermax
Az illat fajtája
fűszeres, fás
Adatok
Vonalkód
8011003845132
Cikkszám
MRP077