Ügyfélszolgálat: +36704231190

Montblanc Emblem Intense

A 2014 tavaszán piacra került EMBLEM INTENSE mélyebb, érzékibb, fűszeresebb változata az eredeti MontBlanc Emblem illatnak. Igazán férfias és magával ragadó illat a Montblanc Emblem Intense. Megtestesíti a Montblanc márka eleganciáját, és olyan illatot alkot, amelyet mindenki irigyelni fog majd. Aromás és fűszeres tónusokat kombinál ellenállhatatlan illatában, amely remek választás mindennapi viseletre ś különleges alkalmakra is.

modern magabiztos férfinak
mindennapi viseletre
fűszeres illat
Illat összetétele:
Intenzív, erős, mély illat, amely a kardamom különleges tónusaival nyit, és a koriandert és a zsályát rejti. Szívében a virágzó és gyümölcsök tónusok keverednek. A lédús almát a fahéjjal kombinálja, míg az ibolya levelek a rózsával alkotnak párost. Az illat szívét a szerecsendió teszi különlegessé. Legtovább bőrén a fás tónusok maradnak meg.

Illat története:
A Mont Blanc Emblem Intense illat 2014-ben jelent meg először. Az eredeti Emblem illat titokzatosabb, sötétebb változata. Ideális választás nappali és esti viseletre is minden elegáns úriembernek. Illata leginkább a hidegebb időjárásban bontakozik ki. Megalkotója nem más mint Sonia Constant.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Montblanc
Nincs raktáron
18 990 Ft
Részletek
Fej: zsálya, kardamon, koriander
Szív: rózsa, fahéj, alma, szerecsendió, ibolya levelek
Alap: bársony, fás tónusok, tonkabab, pacsuli
Az illat fajtája: aromás, fűszeres
Adatok
Vonalkód
338646005878
Cikkszám
MRP495