Ügyfélszolgálat: +36704231190

Montblanc Legend EDP (50ml)
Montblanc Legend EDP (50ml)
15 789 Ft

Montblanc Legend EDP (50ml)

A Montblanc Legend Eau de Parfum uraknak elvarázsolja férfias, aromás illatával. Karizmatikus, magabiztos férfiaknak készült, akik szenvedélyesek és nem félnek önmaguk lenni. Az erőt, és a gyengédséget, a hagyományt, és a modernitást kombinálja, így egy igazán felejthetetlen illatot képez. Eleganciáját hangsúlyozza, hogy a jól ismert doboz és üveg most teljesen feketébe öltözött, dizájn elemei aranyra váltottak, csak az ikonikus Montblanc felirat maradt fehér, az is csak a dobozon.

mindennapos viseletre
magabiztos férfiaknak
aromás illat
Illat összetétele
A kontrasztokkal teli illat első tónusaiban a gyengéd ibolya illatát érezhetjük, melyet a frissítő bergamott egészít ki. Szívében a fás tónusok dominálnak, lágy virágok kíséretében. Legtovább bőrén a tölgy, és a különleges bőr aromái maradnak meg a Montblanc Legend eau de parfüm alapjából.

Illat története
A Montblac Legend illatok arca nem más mint Simon Clark. Tökéletesen megtestesíti az illat férfias, titokzatos, és karizmatikus hangulatát. Luxusos, minimalista flakonja aromás, fás tónusú illatot rejt magában, különleges fougere akkordokkal. Ideális társ a mindennapokra, de különleges alkalmakra is viselhető.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL. A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Montblanc
Raktáron
15 789 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ibolya
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
fás tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr
Az illat fajtája
aromás, fás, fougere
Adatok
Vonalkód
3386460118132
Cikkszám
MRP074