Ügyfélszolgálat: +36704231190

Lancôme Trésor
Lancôme Trésor
46 990 Ft

Lancôme Trésor

Szeretne igazi hölgy lenni? A francia siker és elegancia elkerülhetetlen! Próbálja ki a Lancome Trésor Eau de Parfum illatát, amely már nők ezreinél bizonyított. Az elegáns rózsa, a varázslatos gyöngyvirág, a gyengéd orgona és az őszi- és sárgabarack virágának szikrázó kombinációja – ez csak néhány akkord azok közül, amelyek meghatározzák ezt a romantikus és finom illatot.

rendkívül elegáns, virágos-keleties kompozíció
a nőies önbizalom érzését nyújtja
az egyedülálló illatkompozíció és az üvegcse is ékszert jelképez
Az illat összetétele
A fejillatban az orgona, a rózsa és a friss sárgabarack- és őszibarackvirág romantikus jegyei bódítják el önt. Utánuk markánsan jelenik meg az édes nőszirom, a lágy gyöngyvirág és a gyengéd jázmin kivételes elegye, amely minden nő testének és lelkének az emelkedettség érzését kölcsönzi. A pézsma, a borostyán és a vanília melengető jegyei az alapillatban állapodnak meg, és hihetetlenül hosszan okoznak örömöt az érzékek számára.

Az illat története
A Lancôme Trésor női Eau de Parfum már piacra dobása, 1990 óta a legkedveltebb illatok közé tartozik az egész világon. Ezzel a kivételes illatesszenciával minden egyes pillanat egyedülálló lesz. Burkolózzon francia luxusba és eleganciába ezzel a gyöngyszemmel a parfümök között!
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Lancôme
Raktáron
46 990 Ft
Részletek
Fej: őszibarack, sárgabarack virág, rózsa, orgona, ananász, gyöngyvirág, bergamott
Szív: heliotrop, jázmin, rózsa, nőszirom
Alap: borostyán, pézsma, szantálfa, vanília, sárgabarack, őszibarack
Az illat fajtája: orientális, virágos
Adatok
Cikkszám
MRP619