Ügyfélszolgálat: +36704231190

Lancôme La Nuit Trésor Fleur De Nuit
Lancôme La Nuit Trésor Fleur De Nuit
25 990 Ft

Lancôme La Nuit Trésor Fleur De Nuit

Fedezze fel a szerelem új, hipnotikus jellegét, amely olyan erős, hogy az éjszaka sötétjében is virágzik. A hölgyek számára készült Lancôme La Nuit Trésor Fleur De Nuit Eau de Parfum ugyanolyan gourmand illatban engedi kibontakozni a szerelmét, mint elődje, a La Nuit Trésor.

2023-ban alkotott titokzatos, gourmand illatkompozíció
az illat érzékiségét a damaszkuszi rózsa, a fehér virágok és a macchiata adja
az eredeti Lancôme La Nuit Trésor EDP utódja
Az illat összetétele
Az illatkompozíció már az első illatoláskor a damaszkuszi rózsa fenséges esszenciáját helyezi előtérbe. A virágos szívillatban a fenntartható forrásból származó tubarózsa és jázmin alkotta Belle de Nuit érzéki akkordjai veszik át a szerepet. A fehér virágok tónusait a csodatölcsér intenzív jegyei teszik még teljesebbé. Leghosszabb ideig az édes, ugyanakkor telt macchiata ellenállhatatlanul lágy Chantilly tejszínnel, valamint a pacsuli földes édességével keveredő édes fátyla marad a bőrön.

Az illat története
A 2015 évi eredeti La Nuit Trésor nyomába lépő Lancôme La Nuit Trésor Fleur De Nuit Eau de Parfum három alkotóval büszkélkedhet. Amandine Clerc-Marie szerint a La Nuit Trésor szerelmi története érzéki, megkomponált kalandra indul, és az új változat a kora reggelig tartó ölelést ünnepli.

Honorine Blanc viszont erdő formájában szeretett volna érzékiséget oltani az illatba, a romantikát pedig rózsa képében és afrodiziákum gourmand színezettel megvalósítani – ezek ugyanis azok a pillérek, amelyek fenségesen szétáradnak a finoman érzéki és ellenállhatatlanul narkotikus struktúrákban. Alexis Grugeon a közös művüket a macchiata eufórikus érzékiségét bemutató új LNT opuszként látja: a mágneses erejű függőséget érzéki rózsával fedi el, amely az éjszaka sztárjává teszi Önt.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
30 ml
Márka
Lancôme
Raktáron
25 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
damaszkuszi rózsa
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, tubarózsa, csodatölcsér
Alaptejszínhab, pacsuli, macchiato
Az illat fajtájavirágos, gourmand
Adatok
Cikkszám
MRP638