Ügyfélszolgálat: +36704231190

Lancôme La Nuit Trésor
Lancôme La Nuit Trésor
39 990 Ft

Lancôme La Nuit Trésor

A Lancôme La Nuit Trésor női Eau de Parfum amint a bőrével egyesül, illatkompozíciója közvetítésével elmeséli ezt a történetet, és átadja önnek intenzív érzékiségét és mélységét.

gurmand illat fás és keleties elemekkel
olyan nőknek, akik a modern időkben is hisznek a szerelmi történetekben
különösen esti alkalmakkor érvényesül
Az illat összetétele
Az első gyönyörteljes pillanatokat a fekete rózsa esszenciája idézi elő. Kis idő után érzékien áthatják a vanília akkordjai, majd pár pillanat alatt átveszik a rózsa feletti uralmat. Az illat folytatásában a füstös tömjén, papirusz, licsi és praliné illatkombinációja jut főszerephez.

Az illat története
Szerelem első látásra, varázslatos csók, szeretetteljes, érzelmekkel teli éjszaka a csillagok alatt. Képzettársítások, melyek a gazdag és titokzatos Lancôme La Nuit Trésor női parfümben tükröződnek. Kampánya elképzelhetetlenül összefonódik Penélope Cruz szépségével.

A parfüm üvegcséjét úgy alkották meg, hogy ugyanolyan káprázatos legyen, mint a maga szerelem. A fényt visszatükröző, fazettás alakját a legdrágább ékszerek ihlették. Pontosabban a gyémántok egyik legértékesebbike, a titkokkal övezett fekete gyémánt. Az üvegcsét még egy kicsi fekete rózsa is díszíti, mely az elegancia fémjeleként jelenik meg rajta.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Lancôme
Raktáron
39 990 Ft
Részletek
Fej
fekete rózsa
Szív
vanília, orchidea
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tömjén, papirusz, licsi, praliné
Az illat fajtája
orientális
Adatok
Vonalkód
3614270754074
Cikkszám
MRP561