Ügyfélszolgálat: +36704231190

Lancôme Idole Aura
Lancôme Idole Aura
39 990 Ft

Lancôme Idole Aura

Melengető és érzéki, mint a lemenő nap végtelen napsugarai által felmelegedett bőr, ilyen az Idôle Aura Eau de Parfum. Az első napcsókolta virágos illat a Lancôme-tól. Egy illat nők számára, akik megosztják a siker lángját másokkal is.

A gondosan kiválasztott rózsa, a ragyogó jázmin és a melengető vanília illatkompozíciója tükrözi vissza a zabolátlan energiával teli nők akaratát és eltökéltségét. Mivel együtt képesek a lehetetlenre is, együtt megállíthatatlanok, együtt istennők.

virágos Eau de Parfum chypre jegyekkel
tavaszi és nyári hónapokra
fenntartható forrásokból származó összetevőket tartalmaz
Az illat összetétele
Az Idôle Aura illata a rózsa szirmainak bájos virágos aromájával ébredezik a szokatlan sós Fleur de Sel akkordjával kombinálva. A bársonyos lágy aroma tiszta jázminos illattá változik, amely ennek az illatkompozíciónak ragyogó hatást ad, és összefonódik a friss és káprázatos bergamott jegyeivel. Az alapillatban a melengető vanília illatozik a pézsmás jegyekkel kombinálva.

Az illat története
A Lancôme Idôle Aura illata a női erő és összetartozás szimbóluma. Az alap összetevőket, mint az ispartai rózsa esszencia és a grasse-i százszirmú rózsa, az ispartai nők kézzel gyűjtötték.

A karcsú, futurisztikus és stabil üvegcsét rozéarany gyöngyfényű energiától pezsgő szív díszíti. Az Idôle Aura illata olyan nőknek szól, akik megosztják sikerüket másokkal, kölcsönösen inspirálják egymást és egyedülálló női szövetségeket hoznak létre.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Lancôme
Raktáron
39 990 Ft
Részletek
Fej: rózsa, só
Szív: jázmin
Alap: pézsma, vanília
Az illat fajtájavirágos, fás
Adatok
Vonalkód
3614273476164
Cikkszám
MRP451