Ügyfélszolgálat: +36704231190

Kenzo Amour
Kenzo Amour
30 990 Ft

Kenzo Amour

Induljon el egy lassú és érzéki útra. A Kenzo Amour női eau de parfum titokzatos, és tele van lelket melengető érzelmekkel. Optimizmussal tölti fel Önt, és gondolatait távol-keleti illatokat hordozó, messzi vidékekre repíti. Ön felszáll?

érzéki virágos-fás illat
utazást kedvelő romantikus nőknek
főleg hűvösebb és nedves időszakokra való
Az illat összetétele
Az elbűvölő és barátságos eau de parfum fejillatát a rizs és a fehér tea szokatlan akkordjai alkotják. Virágos szívillatát a pulméria, kunkor és cseresznyevirág finom aromája uralja. Az illatkompozíció alapjában pézsma, tömjén és édes vaníliával lágyított, erősen fás jegyek rejtőznek.

Az illat története
A Kenzo Amour eau de parfum a szerelmeseknek azt a világon átívelő szeretetteljes kötelékét szimbolizálja, mely véletlen találkozásokon és mosolyokon ível át. A Daphné Bugey parfümőr alkotta parfüm először 2006-ban jelent meg. Lágy, tiszta és érzéki vonalú üvegcséje simogatásra csábít, a parfüm külső dobozán pedig a Kenzo madár a szenvedélyes szerelmet és az utazás szabadságát szimbolizálja.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, BHT, COUMARIN, GERANIOL, CITRONELLOL, LINALOOL, ANISE ALCOHOL, FARNESOL, TOCOPHEROL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Kenzo
Raktáron
30 990 Ft
Részletek
Fejfehér tea, rizs
Szívheliotrop, cseresznyevirág, frangipáni
AlapTanaka fa, vanília, fehér pézsma, tömjén
Az illat fajtájavirágos, fás, pézsmás
Adatok
Vonalkód
3274872420625
Cikkszám
MRP467