Ügyfélszolgálat: +36704231190

Joop! Jump
Joop! Jump
12 159 Ft

Joop! Jump

Vesse bele magát az ismeretlenbe! A férfi JOOP! Jump eau de toilette-et kimondottan azoknak a sportos férfiaknak alkották, akik bármikor bele mernek vágni egy újabb kihívásba vagy kalandba. A friss illatkompozíció minden nap végigkíséri, bármi is várjon éppen Önre. Igazi kalandvágyó illat! A spontanitás megtestesítője.

friss, aromás, fougère illat
azoknak a férfiaknak, akik imádják a dinamikát
mindennapos viseletre alkalmas
Az illat összetétele
A fejillatban azonnal a rozmaring és a kömény aromás keverékét érezheti, amelyet a gyümölcsös grapefruitlé tesz teljessé. Rövid idő elteltével a koriander és kunkor alkotta szívillat is csatlakozik hozzájuk. A kompozíció a pézsmából, vetiverből és tonkababból álló alapillaton nyugszik, amelyek együttesen rendkívül férfias és vonzó lecsengést kölcsönöz a JOOP! Jump illatának.

Az illat története
A Jump illatot már 2005-ben piacra dobták. Az illatkompozíció Sophie Labbe alkotása, a kékes tónusú, egyszerű üvegcse pedig kiemeli az eau de toilette frissességét.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Joop!
Raktáron
12 159 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kömény, rozmaring, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
koriander, heliotrop
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, pézsma, vetiverfű
Az illat fajtája
aromás
Adatok
Vonalkód
3414200640015
Cikkszám
MRP159