Ügyfélszolgálat: +36704231190

Joop! Homme Absolute

Az intenzíven csábító JOOP! Homme Absolute eau de parfum illatának köszönhetően minden helyzetben a figyelem középpontjában lesz. Nem tudják majd levenni Önről a szemeket!

elragadó orientális illat
az ellenállhatatlan csábító számára
remek nappali viseletre, de különleges alkalmakhoz is illik
Az illat összetétele
A legelején a fekete borsszemek aromás illatát érzi, majd kisvártatva megszólal az ylang-ylang mámorító akkordja, amely a férfi parfümök szokatlan összetevője, és az illatot különlegesen érzéki jelleggel ruházza fel. Az alapillatot a vetiver, a tonkababok és egy csipet tömjén jegyei járják át, s mindezek keveréke melengető bensőségességet és erőt kölcsönöz a kompozíciónak.

Az illat története
A JOOP! Homme Absolute a született csábító szinonimája. A nők figyelmét magabiztos fellépésével, humorával és játékosságával nyeri el. Mindig hisz magában és sohasem hagyja abba álmai megvalósítását. Vegye körül magát ön is e szexi illat melengetően vonzó aromájával, amely 2019-ben került a piacra.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
120 ml
Márka
Joop!
Nincs raktáron
17 879 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fekete bors
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ylang-ylang
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, vetiverfű, tömjén
Az illat fajtája
orientális
Adatok
Vonalkód
3614224907297
Cikkszám
MRP158