Ügyfélszolgálat: +36704231190

Jimmy Choo Illicit
Jimmy Choo Illicit
24 990 Ft

Jimmy Choo Illicit

A női Jimmy Choo Illicit Eau de Parfum egy csipetnyi titokzatossággal bíró jellegzetes illat, mely viselőjére irányítja a figyelmet és attól sem riad vissza, hogy kissé provokáljon.

édes, virágos illat keleties elemekkel
modern és céltudatos nőnek való
estére és különleges alkalmakra való erőteljes kompozíció
Az illat összetétele
A csábító flörtöt a gondolataival a gyömbér és a narancs provokatív illata indítja el, majd szinte azonnal társul hozzá a gyöngéd rózsa és az aromás jázmin is. A különleges és hosszú lecsendesülésről a méz, az ámbra és a szantálfa gondoskodik. Ez egy olyan kombináció, amely hipnotikus színezetet kölcsönöz a parfümnek.

Az illat története
A Jimmy Choo Illicit parfümöt 2015 augusztusában mutatták be a világnak. Olyan nőknek készült, akik nem félnek kockáztatni. Art deco stílusú üvegcséje a felhőkarcolók sziluettjével és fém kupakjával valódi művészi alkotás, így pipereasztala díszévé válik.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Jimmy Choo
Raktáron
24 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
gyömbér, narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa, jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
méz, borostyán, szantálfa
Az illat fajtájavirágos
Adatok
Cikkszám
MRP690