Ügyfélszolgálat: +36704231190

Jennifer Lopez Live Luxe

Boldogság, mosoly, vidám életerő egy flakonban. Már első ránézésre is látni, hogy Jenifer Lopez Live illata tele van élettel. A színésznő eau de parfümje jól jelképezi saját mottóját : “Élj azért, hogy táncolhass.” Élvezze az önfeledt boldogságot, ennek a gyümölcsös, virágos, vidám illatnak köszönhetően.

virágos-gyümölcsös illat
mindennapos viseletre
optimista nőknek
Illat összetétele
A citrusok és az ananász frissítő illata bevezetésként hihetetlen adag energiával tölti fel, melytől képtelen lesz egy helyben maradni. A temperamentumos virágos illat, a vörös ribizli zamatos virágával garantálja az egész, felejthetetlen szórakozást. Végezetül az édeskés karamell és vanília keveredik a szantálfával és tonkababbal tökéletes harmóniában.

Illat története
Ringassa csípőjét Jennifer Lopez dalának ritmusára! A temperamentumos latin-amerikai zene, akárcsak Jennifer Lopez éneke és illata, szenzációs hangulatba hozza. Legyen öné a kikapcsolódás és szórakozás Jennifer Lopez Live illatának formájában! Az illat 2005 óta kapható.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Jennifer Lopez
Nincs raktáron
13 369 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
szicíliai citrom, ananász, olasz narancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
ibolya, piros ribizke virág, bazsarózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, karamell, vanília, szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
5050456081004
Cikkszám
MRP161