Ügyfélszolgálat: +36704231190

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme (50ml)
Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme (50ml)
25 990 Ft

Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme (50ml)

Ki ez az izmos, elegáns ökölvívó férfi, aki éppen most ült fel a győztesek trónjára? Ön az, valamint Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme Eau de Toilette urak számára ​​a bőrén, ami királyi aurát terjesztett Ön körül. A tömegek meg fognak őrülni Önért, mert Ön mindig ki fogja az ellenfelét ütni. Az illat üvege akárcsak egy valódi trófea, mivel ez a bajnok győzelmeivel kelti a botrányt. Diadalmait pedig az üveg tetején díszelgő, fényes aranyban pompázó korona szimbolizálja. Az átlátszó üveg, akárcsak egy szélesvállú sportoló, mely arany bilétán hirdeti a szexi ökölvívó nevét.

keleties illat fás jegyekkel, újratölthető kivitel
a Jean Paul Gaultier Scandal női illat férfi párja
2021-ben mutatták be
Az illat összetétele
Elsőként a zsálya tónusai fogják Önt érdekelni összekapcsolódva a mandarinnal. Egy idő után teljes nagyságában kibomlik az egész illatkompozíció igazi lelke, nevezetesen a pörkölt tonkabab melengető édes illata. Harmonikusan kiegészíti ezt a karamell. Mindennek az alapját a vetiverfű teremti meg, amely leginkább az illat lecsengése során jut szóhoz.

Az illat története
Feltűnő, érzéki, energizáló és rendkívül módon függőséget okoz! Ilyen a Jean Paul Gaultier Scandal Pour Homme illata. Egyszeri használattal Önt győztessé kiáltja ki, amit maga az üvegcse fedele is sugall a korona és a mesteri trófea formájában.

Az üvegcse teste nem pontos négyzet és boxolóringre emlékeztet, amely szintén nem négyzet alakú, ha rátámaszkodik egy szélesvállú boxoló. A külső doboz vörös bársonya a szürkés-kék illattal tökéletesen szemben áll. Az illat arca az eleganciát sugárzó Parker Van Nord lett, Imaan Hamman extravagáns manöken társaságában.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
50 ml
Márka
Jean Paul Gaultier
Raktáron
25 990 Ft
Részletek
Fejmuskotályzsálya
Szívkaramell
Alapvetiverfű
Az illat fajtájaorientális, fás
Adatok
Vonalkód
8435415030908
Cikkszám
MRP465