Ügyfélszolgálat: +36704231190

Issey Miyake L'Eau d'Issey Pure Petale de Nectar

Pusztán szavakkal nehéz leírni ezt az illatot. Ugyanis az Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Petale de Nectar Eau de Toilette maga a színtiszta költészet pillanata. Ragadja meg érzékeivel azt a pillanatot, amikor a virágszirmok között megjelenik egy csepp, ami hirtelen virágzó kertté változik. Édes tavaszi illatok lágy kirobbanása.

virágos, gurmand illat
légies virágáradat ihlette
2019-ben került bemutatására
Az illat összetétele
Ennek a tiszta parfümnek, mely mintha magában egy virágban született volna, már rögtön az első illatjegyei egy cseppnyi mézzel édesített, finom körtével simogatják érzékeit. Az illatkompozíció szívét a virágzása teljében lévő rózsa akkordjai uralják. Az édesen virágos bódulat után pedig színre lép az ámbra és szantálfa alkotta alapillat.

Az illat története
Issey Miyake 2018-ban mutatta be a virágok édes nektárjává változó harmatcseppet megtestesítő Eau de Parfum illatát. Az Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Petale de Nectar parfüm esetében a nektár ezúttal egyenesen virágoskertté változik, ami az érzékeket nem csupán tavasszal elbűvölő, ragyogó Eau de Toilette formát öltött.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
90 ml
Márka
Issey Miyake
Nincs raktáron
32 289 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
körte
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
szantálfa
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos, fás
Adatok
Vonalkód
3423478782655
Cikkszám
MRP244