Ügyfélszolgálat: +36704231190

Hugo Boss Ma Vie
Hugo Boss Ma Vie
23 489 Ft

Hugo Boss Ma Vie

A Hugo Boss Boss Ma Vie Eau de Parfum inspirációjául a női lélek törékenysége szolgál. A Boss nő életének eddig mellőzött eleme inspirálta. Ez pedig nem más, mint az az élvezet, amit akkor érez, mikor kilép a mindennapos rutinjából és kicsit hátradől, lazít és megéli a pillanat szépségét. Próbálja ki ön is ezt a lenyűgöző kompozíciót, ami a női szépséget és egyediséget ünnepli.

gyümölcsös aláfestésű virágos illat
modern, elegáns nőknek való
nappal és különleges alkalmakon való viseletként is ideális
Az illat összetétele
Az Eau de Parfum fő akkordját a különleges kaktuszvirág adja, mely - akárcsak a nő maga - rendkívüli szépséget és eleganciát áraszt. A szívillattal való kapcsolata, melyben a rózsa, frézia és rózsaszín jázmin akkordjai egyesülnek, tiszta elegáns kombinációt hoz létre. A Boss Ma Vie illat alapját cédrus és más fák alkotják, melyek érzékien festik alá a teljes illatkompozíciót és hosszú órákon át megmaradnak a bőrön.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
75 ml
Márka
Hugo Boss
Raktáron
23 489 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kaktusz
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
jázmin, rózsa, frézia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
fás tónusok, cédrus
Az illat fajtája
virágos
Adatok
Vonalkód
737052802800
Cikkszám
MRP287