Ügyfélszolgálat: +36704231190

Hugo Boss Boss Bottled

Az Hugo Boss Boss Bottled Eau de Toilette a 21. századi férfi számára maga az ideális választás. Idők felett álló, elegáns illat...URAKNAK!

friss fás-fűszeres illat
modern, céltudatos férfinak
mindennapi viseletre alkalmas
Az illat összetétele
A fejillat szilva, alma és üde citrusok alkotta gyümölcsös illateszenciája minden férfi egyedülálló személyiségét tökéletesen kiemeli. Az illat szexepiljét az Eau de Toilette szívillatában szegfűvel és mahagóni fával együtt megbújó szegfűszeg és fahéj melengető akkordjaitól kapja. A vaníliával, vetiverrel és szokatlan olajfával társult cédrus és szantálfa erős alapillatot alkot.

Az illat története
A Boss Bottler Eau de Toilette már 1998 óta kapható és a többi illattal ellentétben megjelenésekor friss és újszerű volt. Ezért is vált azonnal bestsellerré, és ezt a népszerűségét a mai napig megőrizte. Az illat arca 2017 óta a karizmatikus színész, Chris Hemsworth.

Teljes összetevőlista

ALCOOL, EAU, PARFUMS (PARFUM), LIMONENE, LINALOOL, CNUDCI, GERANIOL, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
200 ml
Márka
Hugo Boss
Nincs raktáron
30 990 Ft
Részletek
Fejcitrom, szilva, alma, tölgymoha, gólyaorr, bergamott
Szívfahéj, szegfű, mahagóni, szegfűszeg
Alapolíva, cédrus, szantálfa, vanília, vetiverfű
Az illat fajtájafűszeres, fás
Adatok
Vonalkód
737052189765
Cikkszám
MRP405