Ügyfélszolgálat: +36704231190

Hugo Boss BOSS Bottled 2020

Legyen olyan férfi, aki mindig sikert arat! Az új Hugo Boss Bottled EdP az Boss Bottled illat koncentrált verziója. A Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Parfum férfiaknak mindig emlékeztetni fogja, hogy a legjobb eredmények akkor születnek, ha az élet minden területén egyensúlyt teremt. Hagyja, hogy a parfüm kiemelje természetes karizmáját és merészségét, és induljon el vele minden nap a kitűzött célok felé!

fás-fűszeres illat gyümölcsös jegyekkel
új intenzitással alapoz az ikonikus BOSS Bottled illatra
alkotója Honorine Blanc parfümőr
Az illat összetétele
Természetesen nem hiányozhat az illatból az alma, amelyet már a fejillatban megérezhet. Ezt citrusos bergamott és zsálya kíséri egy csipetnyi madagaszkári feketeborssal, amely férfias vonásokat kölcsönöz az illatnak. Utánuk kardamom, fahéj és szerecsendió képében fűszerek keverednek az illatba, melengető és egyedülálló elegyük pedig új függőséget kelt Önben. Mindez még azelőtt zajlik le, hogy megjelenne az olajfa, a pacsuli és a vetiver, amelyek jegyeivel az illat csak lassan cseng majd le.

Az illat története
Legenda a férfiparfümök között – az 1998-as Hugo Boss BOSS Bottled, amelyet világszerte imádnak a férfiak, 2020-ban folytatást is kapott. A Hugo Boss BOSS Bottled Eau de Parfum több szempontból is továbbfejleszti és korszerűbbé teszi az elődjét: újradefiniálja a mögötte rejlő „mai férfi” gondolatát is.

A sikerességet korábban a társadalom elvárásai határozták meg, ma azonban az egyén szintjén dől el, amire ez az élénk, intenzív és időtlen illat is emlékeztet minket. Arca a karizmatikus Chris Hemsworth, aki tökéletesen megtestesíti a BOSS Bottled-férfit.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Hugo Boss
Nincs raktáron
24 149 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, zsálya, fekete bors, alma
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
szerecsendió, kardamon, fahéj
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
olíva, pézsma, vetiverfű, pacsuli
Az illat fajtája
fűszeres, fás
Adatok
Vonalkód
737052351100
Cikkszám
MRP180