Ügyfélszolgálat: +36704231190

Hermés Voyage d'Hermés
Hermés Voyage d'Hermés
38 449 Ft

Hermés Voyage d'Hermés

Fogadja meghívásunkat a megismerés, a felfedezés és a megosztás útjára. A Hermès Voyage d'Hermès uniszex Eau de Parfum az otthon és az utazás közötti kapcsolatot fejezi ki. Ezért mindenkinek szól, aki szeret utazni ugyanakkor szeret hazatérni is. Bőrönd már készen áll?

virágos, fás illat
uniszex – nők és férfiak is viselhetik
utántölthető üvegcse
Az illat összetétele
Elsőként a lédús citrusokat fogja érezni az aromás kardamonnal az élen, majd a finom tea és a rózsa zöld és virágos tónusai bontakoznak ki. A melengető fás tónusok, az ámbra és az elbűvölő pézsma illata alkotják az illat alapját, amely legtovább érződik a bőrön.

Az illat története
Jean-Claude Ellena parfümőr alkotta az ellentmondásokkal és metaforákkal teli illatkompozíciót, amely nagyszerűen illik nőkhöz és férfiakhoz egyaránt. Philippe Mouquet készítette az üvegcse dizájnját.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, LIMONENE, CITRONELLOL, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, GERANIOL, BHT, FARNESOL, COUMARIN, CITRAL, CINNAMAL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Hermés
Raktáron
38 449 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
fűszer, citrusok, kardamon
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
virágos tónusok, tea, rózsa, zöld tónusok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, fa, borostyán
Az illat fajtája
virágos, fás
Adatok
Vonalkód
3346132101886
Cikkszám
MRP211