Ügyfélszolgálat: +36704231190

Givenchy Xeryus Rouge

Szabadság? Kockázattól sem fél? Akkor éppen Önnek alkották meg a férfi Givenchy Xeryus Rouge Eau de Toilette-et. Tüzes, érzéki, titokzatos... és épp olyan ellenállhatatlan, mint Ön.

melengető, fás-keleties illat
azoknak a férfiaknak, akik szeretik a szabadságot és nem félnek kockázatot vállalni
nappal és kivételes alkalmakon is viselhető
Az illat összetétele
Először az egzotikus kumquat gyümölcsét és zöld kaktuszt érezhet, majd egy szokatlan összetevő, a pikáns pirospaprika kerül előtérbe. Az alapillatot, amely a legtovább marad meg a bőrön, a cédrusfa melengető jegyei fémjelzik.

Az illat története
Az illat 1995-ben került kereskedelmi forgalomba. Fás-keleties illatkompozíciója Annick Menardo parfümőr alkotása. A telt vörös üvegcse tökéletesen tükrözi az illat tüzes jellegét.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, AQUA (WATER), PARFUM (FRAGRANCE), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRONELLOL, BHT, CITRAL A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Givenchy
Nincs raktáron
27 339 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kumquat
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
kaktusz
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, cédrusfa
Az illat fajtája
orientális, fás
Adatok
Vonalkód
3274870162565
Cikkszám
MRP222