Ügyfélszolgálat: +36704231190

Givenchy Gentleman Givenchy Réserve Privée
Givenchy Gentleman Givenchy Réserve Privée
27 990 Ft

Givenchy Gentleman Givenchy Réserve Privée

A whisky és a fák illatának kombinációja egyenesen lenyűgöző. Erre a Givenchy Gentleman Givenchy Réserve Privée férfi Eau de Parfum a legjobb bizonyíték. A válogatott összetevőknek az egyesítésével egy olyan erőteljesen addiktív illat született, amelyre nagyon könnyű rászokni.

ámbrás aláfestésű fás illat
2022-ben mutatták be
a Givenchy Gentleman illatok vonalát követi
Az illat összetétele
Az első pillanatban a skót whisky és a ragyogó olasz bergamott párosa érezhető benne. Kis idő elteltével a púderes kicsengésű nőszirom, valamint a gesztenye és a benzoeviasz is megjelenik. Az illatkompozíció hátterében a virginiai cédrusfa és a haiti vetiver esszenciája bontakozik ki.

Az illat története
A Givenchy Gentleman Réserve Privée parfüm a franciaországi Grasse városában született, ugyanakkor a skót szeszfőzde is jelentősen hozzájárult a létrejöttéhez. Az illatban ez az együttműködés a whisky nélkülözhetetlen alapanyagának, az aromás árpa felhasználásában mutatkozik meg.

Maga az üvegcse is erre, a főleg férfiak körében közkedvelt italra utal. A nyakánál még fekete színű, hatásos kontrasztot képezve, az aljánál már fokozatosan a whisky barátságos színébe megy át. Az üvegcse megőrizte a Givenchy Gentleman parfümöknél megszokott formát.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
60 ml
Márka
Givenchy
Raktáron
27 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
olasz bergamott, whisky
Szív
gesztenye, orrisz gyökér, benzoin
Alap
virginiai boróka, haiti vetiver
Az illat fajtája
virágos, fás
Adatok
Vonalkód
3274872439061
Cikkszám
MRP539