Ügyfélszolgálat: +36704231190

Givenchy Gentleman Givenchy Intense (100 ml)
Givenchy Gentleman Givenchy Intense (100 ml)
30 990 Ft

Givenchy Gentleman Givenchy Intense (100 ml)

Mi az, ami egy igazi úriemberről soha sem hiányozhat? A Givenchy Gentleman Givenchy Intense férfi Eau de Toilette ezt tökéletesen kifejezi. Mély kontraszt, határozottan magával ragadó befejezés. Függőséget okozó frissesség, a magabiztos és figyelmes férfi illata. Erősen addiktív illatkompozíciójában a férfias önbizalom és kedvesség tükröződik, a tökéletes úriembert jellemző tulajdonságok.

aromás, fás és virágos tónusú illat
hétköznapokra és különleges alkalmakra is ideális
2021-ben mutatták be
Az illat összetétele
Az első pillanatokban főleg a friss citrusos bergamott vonja magára a figyelmet, amelyet a fűszeres kardamon és bazsalikom esszenciája fest tovább. A bevezető tónusokhoz a szintén üde és kifinomult írisz tónusai csatlakoznak ciprusesszencia kíséretében. Végezetül a hűsítő édeskés kumarin aromája és a nagylelkű cédrusfa tónusai illatoznak.

Az illat története
A Givenchy Gentleman Givenchy Intense illat nem tagadhatja le a benne rejtőző gyengédség és erő elemeit. Ez az ellentétes illatkompozíció azonnal elbűvöli frissességével és kifinomultságával. A Givenchy Intense, az igazi úriember esszenciájának tökéletes megtestesítőjeként, Nathalie Lorson és Oliviera Crespa parfümőrök munkája.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Givenchy
Raktáron
30 990 Ft
Részletek
Fej
bergamott, kardamon, bazsalikom
Szív
nőszirom, ciprus
Alap
cédrusfa, benzopyron
Az illat fajtája
aromás, virágos, fás
Adatok
Vonalkód
3274872423008
Cikkszám
MRP537