Ügyfélszolgálat: +36704231190

Giorgio Armani Sí Passione Éclat
Giorgio Armani Sí Passione Éclat
41 990 Ft

Giorgio Armani Sí Passione Éclat

Töltse meg életét új szenvedéllyel, amely garantáltan ragyogóbbá teszi napjait! Az Armani Sì Passione Éclat női Eau de Parfum ezt a gondolatot képviseli. Merész illata a modern nőiességet testesíti meg, és segít, hogy Ön magabiztosan és könnyedséggel fogadja el az Önt körülvevő világot. Merész illat mellé a nyugalom érzése társul.

virágos illat, erős rózsás jegyekkel
2022-ben mutatták be
merész és zabolátlan illat
Az illat összetétele
Először a fekete ribizli és a bergamott ragyogó jegyeit érezheti. Ez utóbbit fenntartható módon szüretelték az olaszországi Kalábriában. Utánuk teljes intenzitással kezd illatozni a Grasse-ban kézzel szedett százlevelű rózsa, valamint a damaszkuszi rózsa, amelyet szintén fenntartható forrásokból takarítottak be a törökországi Ispartában. Az alapillat a tiszta és lágy lecsengésű fehér pézsma, valamint a helyi közösségeket támogató területről begyűjtött madagaszkári vanília hullámain lebeg.

Az illat története
Az Armani Sì Passione Éclat parfümöt azzal a felhívással mutatjuk be, hogy Ön mutassa meg belső erejét, és töltse meg életét szenvedéllyel. Ugyanis a szenvedély adhat értelmet a napjainknak amellett, hogy ragyogással is megtölti őket. Erre utal a drágakőként szikrázó, rubinvörös üvegcse is, amely tökéletesen kiegészíti az illat karakterét.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Giorgio Armani
Raktáron
41 990 Ft
Részletek
Fejfeketeribizli, bergamott
Szívdamaszkuszi rózsa
Alapvanília, fehér pézsma
Az illat fajtájavirágos
Adatok
Vonalkód
3614273604888
Cikkszám
MRP409