Ügyfélszolgálat: +36704231190

Giorgio Armani Sí Intense

Ahogyan azt neve is sejteti, az Armani Sì Intense női Eau de Parfum valóban intenzív élményt kínál. Maga Giorgio Armani úgy jellemezte, mint a modern nőiesség elleni tisztelgést, a báj, az erő és a független szellem ellenállhatatlan kombinációját. Az illat az ikonikus Sí üvegben érkezik, mely ezúttal áttetsző, mély nude köntösbe öltözik, melynek az üveg alján körbefutó áttetsző, fekete lakkozás ad parázsló hatást az intenzitásra és az eleganciára utalva.

melengető virágos illat fekete ribizlivel, pacsulival és rózsával
a modern nők előtt tiszteleg
nappal és különleges alkalmakon való viseletként is ideális
Az illat összetétele
Az érzékeket először ízletes fekete ribizli varázsolja el. Utánuk török rózsa és davana kezd illatozni. Az alapillatot, amely a legtovább érezhető a bőrön, pacsuli és gyanta fémjelzi.

Az illat története
Az Armani Sì Intense női Eau de Parfum 2021-ben látott napvilágot. A női erőt és energiát kifejező, ikonikus Armani Sì intenzívebb változata. A parfüm üvegcséje vastag üvegből készült, a Sì illatokra jellemző elegáns, fekete kupakkal.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Giorgio Armani
Nincs raktáron
28 989 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
feketeribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
davana, török rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
gyanta, pacsuli
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
3605522035249
Cikkszám
MRP302