Ügyfélszolgálat: +36704231190

Giorgio Armani My Way Floral
Giorgio Armani My Way Floral
48 990 Ft

Giorgio Armani My Way Floral

A 2020-ban bemutatott MY WAY illat a nőiesség új vízióját tárja fel, mely egyszerre mélyreható és szabad szellemű. A MY WAY magával ragadó és kortárs megjelenése annak, hogy az átélt élmények és találkozások hogyan formálják személyiségünket.

2022-ben a Giorgio Armani bemutatja a virágos, ragyogó és üde MY WAY FLORAL EAU DE PARFUM illatot. A MY WAY FLORAL egy új találkozás felemelő érzését hozza el, melytől egész lelkünk virágba borul.

Az illat a friss és üde zöld mandarin, a keserűnarancs olaj és a narancsvirág keverékével nyit. A szívjegyekben található finom tubarózsa és a neroli párosa kiemeli a MY WAY jellegzetes ragyogását. Az alapjegyek között a krémes, melegséget sugárzó Bourbon vanília és a lágy fehér pézsma új, virágos érzékiséget kölcsönöz az illatnak.

A jövő illata

Az MY WAY FLORAL üvegét, a többi MY WAY illathoz hasonlóan, a luxuscikk fogyasztói szokások változásának elősegítésének szellemében tervezték. A MY WAY FLORAL üvege ugyanazt az innovatív utántöltő rendszert kínálja, mint a MY WAY üvege, mely elsőként kínálta ezt a megoldást az Armanitól.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
90 ml
Márka
Giorgio Armani
Raktáron
48 990 Ft
Részletek
Fej: petitgrain olaj, narancsfa virág, zöld mandarin
Szív: keserűnarancs, tubarózsa
Alap: madagaszkári vanília, fehér pézsma
Az illat fajtája: virágos
Adatok
Cikkszám
MRP611