Ügyfélszolgálat: +36704231190

Giorgio Armani Emporio Stronger With You Freeze

Ez az illat mindig élete legszebb pillanatait fogja eszébe juttatni: az Armani Emporio Stronger With You Freeze férfi Eau de Toilette üvegcséjébe zárva őrzi meg őket. Csak egy fújás kell, hogy bármikor felidézhesse a boldog szerelem érzését, mint a legelején. Az illatot szerelemben töltött pillanatok megfagyasztásának és az idő megállításának vágya ihletett meg.

elegáns és karakteresen friss illat azoknak a férfiaknak, akik megélik a jelen pillanatait
az In Love With You Freeze női Eau de Parfum párjaként mutatták be
2020-ban mutatták be
Az illat összetétele
Elsőként a friss lime jegyei varázsolják el érzékeit, majd a levendula és zsálya illata is kibontakozik. Legvégül jelenik meg az ámbra lágy, balzsamos illata és a fás jegyek keveréke, amely a leghosszabb időn át érezhető.

Az illat története
Az Armani Emporio Stronger With You Freeze modern és dinamikus kompozícióját Giorgio Armani gondolata ihlette: éljünk a jelen pillanatainak, hiszen mindig azok a legönfeledtebbek. Maga az üvegcse is az izgalmas és örömteli pillanatok megörökítését jelképezi, amelyeket épp olyan intenzitással élvezhet, mint a kezdetekkor.

Az üvegcse jeget idéző üvegből készült, és az önfeledt és szeretetteli pillanatok „lefagyasztását” jelképezi. A kupakot két, összefonódó testet idéző gyűrű díszíti.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, AQUA / WATER, PARFUM / FRAGRANCE, LIMONENE, LINALOOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, CITRONELLOL, COUMARIN, CITRAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, EUGENOL, GERANIOL, METHYL 2-OCTYNOATE, CINNAMAL, CI 14700 / RED 4, CI 19140 / YELLOW 5, CI 61570 / GREEN 5 (F.I.L. B241498/2). A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Giorgio Armani
Nincs raktáron
25 799 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
limett
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zsálya, levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
borostyán, fás tónusok
Az illat fajtája
citrusos, fás
Adatok
Vonalkód
3605522040588
Cikkszám
MRP155