Ügyfélszolgálat: +36704231190

Giorgio Armani Emporio In Love With You Freeze

2020-ban az Emporio Armani YOU páros illatok története új epizóddal folytatódik, melyet a szerelemben töltött pillanatok megfagyasztásának és az idő megállításának vágya ihletett meg. Milyen jó is lenne megállítani a szerelem minden szép pillanatát! Az Armani Emporio In Love With You Freeze női Eau de Parfum teljesíti ezt a vágyát. Mostantól nem csupán gondolataiban, de érzékeivel is átélheti az izgalom és a szerelem érzését.

intenzíven üde, virágos, keleties illat, nem csak szerelmeseknek
a Stronger With You Freeze férfi Eau de Toilette parfümmel együtt jelent meg
2020-ban mutatták be
Az illat összetétele
Az ínyenc cseresznye fejjegy, amelyhez kis idő után a színtiszta nőies illatösszetevő, a lágy és finom bazsarózsa is társul, szinte simogatásként hat önre. Ez a csábító Eau de Parfum az elegáns fehér pézsmának és pacsulinak köszönhetően hosszú ideig a kísérője marad.

Az illat története
Giorgio Armani meggyőződése, hogy az adott pillanatban kellene élnünk, mivel mindig az a legboldogabb. Az In Love With You Freeze parfüm, mely lehetővé teszi, hogy minden nap ugyanolyan erőteljesen élje meg a szerelem örömteli érzését, mint a kezdet kezdetén, szintén ezt az elvet képviseli. Ez az illat az életet, főleg a szerelmespárok életét ünnepli. Nem véletlen, hogy a férfi Eau de Toilette parfümmel együtt jelent meg, mert így erős és ellenállhatatlan párost alkotnak.

Az elegáns üvegcse olyan hatást kelt, mintha jég borítaná, ezáltal a felejthetetlen pillanatok megállításának gondolatát hangsúlyozza. A kupakját díszítő gyűrűk a két egymásba gabalyodott szerető testét szimbolizálják.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Giorgio Armani
Nincs raktáron
26 990 Ft
Részletek
Fej: cseresznye
Szív: bazsarózsa
Alap: pacsuli, fehér pézsma
Az illat fajtája: orientális, gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
3614272889491
Cikkszám
MRP500