Ügyfélszolgálat: +36704231190

Giorgio Armani Code férfi (125ml)
Giorgio Armani Code férfi (125ml)
38 990 Ft

Giorgio Armani Code férfi (125ml)

Váljon ellenállhatatlan csábítóvá és tapasztalja meg, hogy akár minden nőt elvarázsolhat! Az Armani Code Eau de Toilette uraknak szokatlan, citrusos-fűszeres illatba öltözteti, akár a titokzatos és kifinomult férfiakat. Váljon mágnessé és vonzza be életébe mindazt, amire vágyott! Szó szerint mindent!ű

fűszeres illat keleties elemekkel
modern úriembereknek, akik még vonzóbbak szeretnének válni
elsősorban estére
Az illat összetétele
A fejillatban a bergamott és a citrom koktélja mutatja meg lendületes aromáit. A friss jegyeket hamarosan felváltják az olajfa törékeny virágai, amelyek valamivel később érezhetőek az illatban. Végül a nem kevésbé csábító alapillatban a guajakfa földes jegyei és a tonkabab édes illata melengetik meg.

Az illat története
Az Armani Code illatot 2004-ben alkotta meg egy parfümőr trió. Az Eau de Toilette kampányának arca az illatból is sugárzó eleganciát és karizmát megtestesítő amerikai színész, Chris Pine lett. Az üvegcse zafírra emlékeztető árnyalata további érdekesség: az alkotókat az a sötétkék szmoking ihlette meg, amelyet Denzel Washington színész viselt, amikor átvette az Oscart.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
125 ml
Márka
Giorgio Armani
Raktáron
38 990 Ft
Részletek
Fej: citrom, bergamott
Szív: guajakfa, olajfa virág, csillagánizs
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
dohány, tonkabab, bőr
Az illat fajtája: orientális, fűszeres
Adatok
Vonalkód
3360375006432
Cikkszám
MRP496