Ügyfélszolgálat: +36704231190

Giorgio Armani Acqua di Gió Pour Homme EDP (200ml)
Giorgio Armani Acqua di Gió Pour Homme EDP (200ml)
46 500 Ft

Giorgio Armani Acqua di Gió Pour Homme EDP (200ml)

Az Armani Acqua di Giò Pour Homme Eau de Parfum tengeri frissességet rejt magában, kellemes zöld tónusokkal kombinálva. A tenger végtelen ereje egy új, innovatív, utántölthető palackban.

utántölthető csomagolás
frissítő, üde illat
vizes aromájú
Az illat összetétele
Az új, tengeri jegyeket a zamatos, zöldes akkordú mandarin erősíti fel, és Giorgio Armani mediterrán gyökereit jelképezi. Az aromatikus esszenciákat a Provence-i zsálya testesíti meg, melyet különösen Giorgio Armani számára készítettek, és fenntarthatóan termesztették. A friss madagaszkári levandinnal, és muskátlival keveredik. Mindezt a fás tónusok váltják fel, az illat jellegzetességét pedig a pacsuli jelképezi.

Az illat története
Természetes és fenntartható forrásból származó összetevőket tartalmaz az Armani Acqua di Giò. Új, környezetbarát palack, amely csökkenti a műanyag felhasználást az új kupaknak köszönhetően, amely fenntartható módon készült Európában. Egyszerűen újratölthető, így igazán praktikus.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
200 ml
Márka
Giorgio Armani
Raktáron
46 500 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
tengeri tónusok, zöld mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula, zsálya, pelargónia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, vetiverfű
Az illat fajtájacitrusos, aromás, vizes
Adatok
Cikkszám
MRP646