Ügyfélszolgálat: +36704231190

Escentric Molecules Molecule 01

Ha kíváncsi és kísérletezésre nyitott, akkor érdemes kipróbálnia az Escentric Molecules Molecule 01 eau de toilette-et! Illatkompozíciója biztosan boldoggá teszi a fás illatok kedvelőit, akik széles látókörűek és előszeretettel próbálnak ki mindent, ami egyedi és egyedülálló... Legyen Ön is egy külön egyén!

fás-pézsmás illat nők és férfiak számára
az új felfedezések kedvelői és egyéniségek számára
egész évben, nappal és este is viselhető
Az illat összetétele
Az Escentric Molecules márka parfümjei mindig párt alkotva jelennek meg, ami különösen egyedivé teszi őket. A párok egyik tagja különböző összetevők szintézise (ahogyan a legtöbben a parfümkészítés fogalmát értelmezik), a másik pedig a szintézis karakterét meghatározó egyetlen jegy (aromamolekula) előtti tisztelgés. Az Escentric Molecules Molecule 01 esetében ez a gyengéd, fás illatú „Iso E Super“ anyag az, amely egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően méllyé és bársonyossá teszi a parfümöket.

Az Iso E Super® egy aromás vegyi anyag szabadalommal védett elnevezése. Az Escentric Molecules Molecule 01 kizárólag ebből az egyetlen alkotóelemből áll. A Molecule 01 viselője kellemesen lágy, bársonyosan fás illatjegyet érez. Az egyedülálló eau de toilette illata vonzó ragyogást kelt, amely szokatlanul erős hatással van mindenkire a környezetében. Maga a parfüm alkotója, Geza Schoen is úgy nyilatkozott, hogy az Escentric Molecules Molecule 01 hatása már-már olyan, mint a feromonoké.

Az illat története
Az Escentric Molecules német niche parfümmárkát 2006-ban alapították. Geza Schoen úgy döntött, hogy olyan koncepcióval lép piacra, amely provokatívan reagál arra, ahogyan jelenleg a parfümöket megalkotják és árusítják. A folyamat demisztifikálása vezérelte. Az Escentric Molecules márka minden egyes parfümje provokatív és szokatlan.

Teljes összetevőlista

7-ACETYL, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8-OCTAHYDRO-1, 1, 6, 7-TETRAMETHYL NAPHTHALENE A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Escentric Molecules
Nincs raktáron
31 490 Ft
Részletek
összetétel
Iso E Super
Az illat fajtája
fás
Adatok
Vonalkód
5060103310029
Cikkszám
MRP395