Ügyfélszolgálat: +36704231190

Escentric Molecules Escentric 02

Éljen saját szabályai szerint, és ne foglalkozzon mások véleményével! Soha ne nézzen vissza: az Escentric Molecules Escentric 02 uniszex Eau de Toilette-et azoknak alkották, akik nem ismernek határokat. Illatkompozíciója férfiak és nők számára is ajánlott – mert a niche illatok világában nincsenek határok.

modern, szintetikus anyagokon alapuló, posztmodern illat
fás-ámbrás, ugyanakkor könnyű
a legjobban meleg időben érvényesül
Az illat összetétele
Az Escentric 02 az ámbrához hasonló illatú szintetikus molekulát, az Ambroxant a lehető legnagyobb koncentrációban (13,5%) tartalmazza. Az Ambroxan az illatban hedione-nal keveredik, egy zöld, jázminos molekulával, hogy együtt a gin-tonikéhoz hasonló frissítő hatást érjenek el. Az illat szárazon fás és ragyogó jellege az Iso E Super molekulának köszönhető, amely frissen faragott ceruza illatát árasztja.

Az illat története
Az Escentric Molecules német niche parfümmárkát 2006-ban alapították. Geza Schoen úgy döntött, hogy olyan koncepcióval lép piacra, amely provokatívan reagál arra, ahogyan jelenleg a parfümöket megalkotják és árusítják. Vezérelve a folyamat demisztifikálása. Az Escentric Molecules márka minden egyes parfümje végletesen provokatív és szokatlan.
Nemek
Unisex
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Escentric Molecules
Nincs raktáron
31 490 Ft
Részletek
összetétel
jázmin, Iso E Super, ambroxan
Az illat fajtája
virágos, fás
Adatok
Vonalkód
5060103310036
Cikkszám
MRP393