Ügyfélszolgálat: +36704231190

Dsquared2 Wood Pour Homme
Dsquared2 Wood Pour Homme
22 499 Ft

Dsquared2 Wood Pour Homme

Hiteles, mély és öntudatos. Ő az, akinek bonyolult természetét tökéletesen támogatja a Dsquared2 Wood Pour Homme férfi Eau de Toilette, aminek az ereje, erőteljessége és férfiassága képes azonnal ráirányítani a figyelmet.

modern, magabiztos férfinak való, citrusos-fás illat
egy párt alkot a Dsquared2 Wood Pour Femme női parfümmel
vonzó kupakja kőrisfából készül kézműves munkával
Az illat összetétele
A karizmatikus illatkompozíció a szicíliai citrom, mandarin és kalábriai bergamott társulása által biztosított földközi-tengeri frissesség áradattal bontakozik ki. Az illat elegáns és kellemes csípősségéről a gyömbér gondoskodik, mely az ibolya levelével és a kardamommal hozza létre a szívillatot kontrasztozó aromát. A kifejezetten vonzó ambroxán, a fehér fák és a vetiver olyan földes nyerseséget teremtenek, ami kiemeli veleszületett ellenállhatatlanságát.

Az illat története
A Dsquared2 Wood Pour Homme parfümöt a fának azok a tulajdonságai ihlették, aminek erőteljessége, ereje és egyedülálló szerkezete tökéletesen ragadja meg a mai férfiak és nők egyedülálló egyéniségét. Az Eau de Toilette a Dsquared2 Wood Pour Femme női verzióval egy párként került bemutatásra 2018-ban.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
100 ml
Márka
Dsquared2
Raktáron
22 499 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kalabriai bergamott, szicíliai citrom, mandarin
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gyömbér, kardamon, lila levél
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, ambroxan
Az illat fajtájacitrusos, fás
Adatok
Cikkszám
MRP710