Ügyfélszolgálat: +36704231190

Dolce & Gabbana The Only One Intense

Engedje érvényesülni az önben rejtőző érzékiséget: ragyogjon a napnál is fényesebben, vagy mutatkozzon meg rafináltan. A Dolce & Gabbana The Only One Intense női Eau de Parfum-mel a legvonzóbb módokon mutathatja meg nőiességét. Az illat az intenzív és a ragyogó érzékek egyedülálló kombinációja.

keleties-virágos illat, amely a nők csábító oldalát emeli ki
a Dolce & Gabbana The Only One parfüm intenzívebb kiadása
2020-ban mutatták be
Az illat összetétele
A kezdeti varázslatról az olasz mandarin zamata és az enyhén kesernyés aláfestésű, citrusosan édes neroli gondoskodik. Ezek mellett a ropogós zöld alma friss illata is felismerhető. Hamarosan a bódítóan csábító jázmin is illatozni kezd, majd a melengető vaníliának és a finom kasmírfának köszönhetően gyengéden finom, hosszantartó lecsengést tapasztalhatunk.

Az illat története
A fekete a Dolce & Gabanna márka ikonikus színe, ezért a Dolce & Gabbana The Only One Intense üvegcséjén is rajta hagyta a lenyomatát. Tökéletesen kifejezi az üvegcsében rejlő parfüm intenzitását, ami már-már hipnotikus.

Az üvegcse ugyanolyan formájú, mint a Dolce & Gabbana The Only One parfümé. Az arany elemek a káprázatos eleganciára emlékeztetnek, míg a szintén aranyszínű, folyóírásos betűk egy csábos női alakot jelképeznek.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Dolce & Gabbana
Nincs raktáron
33 990 Ft
Részletek
Fej
keserűnarancs, mandarin
Szív
jázmin, narancsfa virág
Alap
vanília, kasmírfa
Az illat fajtája
virágos
Adatok
Vonalkód
3423478966532
Cikkszám
MRP535