Ügyfélszolgálat: +36704231190

Dolce & Gabbana The One for Men Intense (100ml)
Dolce & Gabbana The One for Men Intense (100ml)
32 499 Ft

Dolce & Gabbana The One for Men Intense (100ml)

Giaj véleménye az illatról:
KATT IDE

Ahogyan mágnesként vonzza Önt a Dolce & Gabbana The One for Men Intense férfi Eau de Parfum, éppen ilyen ellenállhatatlan hatással lehet a környezetére is. Az ellentétek végletesen merész kompozícióját mutatja meg, és kiemeli az ön természetes férfiasságát.

vonzó, keleties-fás illat
a Dolce & Gabbana The One for Men intenzívebb kiadása
2020 óta kapható kereskedelmi forgalomban
Az illat összetétele
A ciprus fás illata és a könnyed, citrusos és enyhén fűszeres neroli elsőkként nyűgözik le. Utánuk hamarosan a kasmírfa hoz gyengéden melengető fuvallatot az illatba. Amint kissé elül a kezdeti könnyed hangvétel, ezt tökéletesen ellenpontozva kerülnek előtérbe a sötéten fekete bőr füstös jegyei, amelyek a lecsengés végéig elkísérik önt.

Az illat története
Intenzíven férfias, ugyanakkor mindig hű önmagához és száz százalékig lenyűgöző – ez a Dolce & Gabbana The One for Men Intense. Illatkompozíciója a neroli és a bőr hatásos társításán alapul, amelyek tökéletesen kiegészítik, ugyanakkor kölcsönösen ellenpontozzák egymást.

Az illatban egy csipetnyi titokzatosság is a felszínre tör, amit az üvegcse is hangsúlyoz. A fekete a Dolce & Gabbana ikonikus színe, hiszen az eleganciát, az érzékiséget és a hagyományt jelképezi. A geometrikus formák és a letisztult vonalak hűek az eredeti The One for Men-hez, a több fekete viszont még azelőtt jelzi a férfias illat intenzívebb karakterét, mielőtt megillatolná.

Teljes összetevőlista

ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), LIMONENE, LINALOOL, COUMARIN, ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, GERANIOL, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, BHT A termék összetevőiért a gyártó felelős. A lehetséges változások miatt javasoljuk az összetevők ellenőrzését a termék csomagolásán.

Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Dolce & Gabbana
Raktáron
32 499 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserűnarancs, ciprus
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
koriander, kasmírfa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr, vanília
Az illat fajtája
orientális, fás
Adatok
Cikkszám
MRP609