Ügyfélszolgálat: +36704231190

Dolce & Gabbana The One for Men Gold (100ml)

Kifinomult, elegáns és csábító – ugyanúgy, mint férfi viselője. Ilyen a Dolce & Gabbana The One for Men Gold Eau de Parfum, amely az önbizalmat sugárzó igazi úriembereket ünnepli a velük született eleganciának és egyedülálló stílusuknak köszönhetően. A férfias karizmát megtestesítő illatkompozícióban főleg a citrusok, a muskotályzsálya és a pacsuli érződnek.

aromás férfiillat citrusokkal és fűszeres illatjegyekkel
nappal és különleges alkalmakon is viselhető
2021-ben került bemutatásra
Az illat összetétele
Elsőként a lédús vérnarancs, az enyhén pikáns gyömbér és a szicíliai bergamott jelentkeznek. Majd a muskotályzsálya, a muskátli és az aromás kardamom illatoznak tovább. A bőrön legtovább érződő alapillat az ámbrafa, a pacsuli és a haiti vetiver jegyeiben vonul végig az illaton.

Az illat története
A Dolce & Gabbana The One for Men Gold illata 2021-ben látta meg napvilágot. Michel Girard, Olivier Pescheux és Rodrigo Flores-Roux parfümőrök állnak a illatkompozíció hátterében. Az illat a The One sorozatra jellemző arany színű elegáns üvegcsében rejtőzködik. Most azonban a Dolce & Gabbana márka tervezői egy nem áttetsző arany lakkot választottak, amely a luxust és a rafináltságot szimbolizálja.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Dolce & Gabbana
Nincs raktáron
30 990 Ft
Részletek
Fejszicíliai bergamott, gyömbér, vérnarancs
Szívmuskotályzsálya, kardamon, gólyaorr
Alapborostyán, haiti vetiver, pacsuli
Az illat fajtájacitrusos, aromás
Adatok
Vonalkód
3423222026004
Cikkszám
MRP461