Ügyfélszolgálat: +36704231190

Dolce & Gabbana Pour Homme
Dolce & Gabbana Pour Homme
26 789 Ft

Dolce & Gabbana Pour Homme

Giaj véleménye az illatról:
KATT IDE

Bárhol is jelenjen meg, hagyja maga után az olasz férfiakra jellemző, elegáns és tökéletes stílus nyomát. A Dolce & Gabbana Pour Homme Eau de Toilette erről tökéletesen gondoskodik. Pár csepp elég ebből az aromás fougère illatból ahhoz, hogy igazi földközi-tengeri hősszerelmes identitást kapjon. Az ellenállhatatlan vonzerő és gyengédség ikonikus ereje.

aromás fougère illat
a férfias szexepil és gyöngédség erejének megtestesülése
klasszikus Dolce & Gabbana férfi illat
Az illat összetétele
Ez a férfias parfüm a virágos neroli jellegzetesen fűszeres színezetével, valamint a mandarin és a bergamott citrusos frissességével bontakozik ki. Szinte azonnal becsatlakozik a levendula is, mely a Földközi-tengert idéző szellőként hat érzékeire. Az illat hosszú kicsengéséről a dohányra és cédrusfára épülő erős alapillat a tonkabab édességével gondoskodik.

Az illat története
A Dolce & Gabbana Pour Homme Eau de Toilette ikonikus üvegcséje a mérsékelt elegancia megtestesülése. Lekerekített üvege lágy arculatot ad az illatnak, míg kék kupak uralja ezt a tökéletesen férfias illatot, és kiemeli a karakterét.

Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
125 ml
Márka
Dolce & Gabbana
Raktáron
26 789 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
bergamott, mandarin, keserűnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
zsálya, levendula, bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, dohány, cédrus
Az illat fajtája
aromás
Adatok
Vonalkód
3423473020776
Cikkszám
MRP048