Ügyfélszolgálat: +36704231190

Dolce & Gabbana Light Blue Pour Homme Forever

Adja át magát annak az érzésnek, amely a Földközi-tenger napfényes partján keríti hatalmában. A Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Forever férfi Eau de Parfum friss és csábító illatjegyek kombinációjával váltja ki Önben ezt az érzést. Minden használatnál a végtelen szerelmet ünnepli.

friss citrusos-fás illat
2021-ben bemutatott, erősen addiktív, nagyvonalú illat
a női Dolce & Gabbana Light Blue Forever parfümmel együtt jelent meg
Az illat összetétele
Elsőként a bergamott és a grépfrút friss citrusos illatát fedezi fel benne. Pillanatokkal később megjelenik az ibolyalevelek és a tenger megkerülhetetlen illata is. Hosszú ideig tartó fináléjában a földes vetiver és a fehér pézsma kerül előtérbe, aminek köszönhetően az illatkompozíció szinte delejes erőre tesz szert.

Az illat története
Az intenzív, mégis gyengéd Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Forever parfüm az örök szerelem gondolatának kötelezte el magát. Ráadásul már első pillantásra feltárja Ön előtt azt a csodálatos csillogó kékséget, mely az olaszországi Capri sziget partján várja.

A ma már kultikus eredeti Light Blue Pour Homme parfüm üvegcséjének alakja semmit nem változott, azonban most a végtelen tenger felszínét idéző türkizkék színbe burkolózott. Arany mintázata a tenger által csodálatosan visszatükrözött olasz napsugarakat jeleníti meg.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Dolce & Gabbana
Nincs raktáron
29 490 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
grapefruit, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
lila levél
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pacsuli, fehér pézsma
Az illat fajtája
vizes, fás
Adatok
Vonalkód
3423222016043
Cikkszám
MRP343