Ügyfélszolgálat: +36704231190

Dolce & Gabbana Light Blue Forever

Az olaszországi aranyló napsugarakat visszatükröző türkizkék tenger látványa ugyanolyan varázslatos, mint maga a Dolce & Gabbana Light Blue Forever női Eau de Parfum. Az örök szerelem szellemét eleveníti meg.

felfrissítő gyümölcsös-virágos illat
a szerelmet, és annak valamennyi megjelenési formáját dicsőítő illat
a férfi Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme Forever parfümmel együtt jelent meg
Az illat összetétele
Legelőször a Light Blue illatcsaládhoz elválaszthatatlanul hozzátartozó üde citrusok és a zöld alma illata jelenik meg. Utána a ragyogó napsugarakat tökéletesen megidéző narancsvirág és más fehér virágok vonják magukra a figyelmét. A kaszmerán, cédrusfa és a fehér pézsma csábító illata pedig a teljes lecsendesülésig Önnel marad.

Az illat története
A napfényes és érzéki Dolce & Gabbana Light Blue Forever parfüm az elődje nyomdokait követi és a napfényben úszó olasz tengerpartra repíti. Az illatkompozíciót és annak üvegcséjét is a Földközi-tenger ihlette.

Az üvegcse körvonala változatlan maradt. Színárnyalata azonban ezúttal a türkizkék tenger felszínén fodrozódó hullámokat idézi meg, melyeken megcsillannak a napsugarak. Mint arra maga az elnevezés is utal, ez a csábító illat az örök szerelem, mégpedig annak összes megjelenési formája előtt tiszteleg.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Dolce & Gabbana
Nincs raktáron
30 999 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
zöldalma, citrom, vérnarancs
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
narancsfa virág, fehér virágok
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
kaszmerán, cédrus, fehér pézsma
Az illat fajtája
citrusos, virágos, pézsmás
Adatok
Vonalkód
3423222015978
Cikkszám
MRP400