Ügyfélszolgálat: +36704231190

Dolce & Gabbana Dolce Peony
Dolce & Gabbana Dolce Peony
31 490 Ft

Dolce & Gabbana Dolce Peony

A Dolce & Gabbana Dolce Peony Eau de Parfum Ön körül egy ellenállhatatlanul nőies aurát és érzékeny szépséget varázsol. A Dolce Peony az ellenállhatatlanul bőséges és nőies bazsarózsa jegy kirobbanása, mely új és szokatlan energiával tündököl.

gyümölcsös-virágos ínyenc illat
az érzékeny, romantikus és pozitív kényelemmel rendelkező lelkületűeknek
bármely alkalomra alkalmas
Az illat összetétele
A Dolce Peony illat a nashi körte lédús tónusa és a friss bergamon, a rózsaszín bors és a finom ciklámen kombinációjában nyílik ki. Az illatkompozíció szívét a bazsarózsa gazdag virágcsokrának és a frézia és a bolgár rózsák esszenciája illatának egyvelege képezi, melyet az érett mirabelek delikát, melengető aromája követ. És végül a pacsuli és az ambroxán fás illatát a méz édes illata zárja.

Az illat keletkezésének története
A Dolce Peony készítmény, amely 2019-ben került bemutatásra, a Dolce termékmárka immár ötödik készítménye. Ez a parfüm a bazsarózsának ad tiszteletet, amely a pozitív energia szimbólumát képezi, amelynek létrehozására azért került sor, hogy örömöt szerezzen önnek, legyen akár napos vagy borús a napja. Az illat előállítója Christophe Raynaud parfümkészítő.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
75 ml
Márka
Dolce & Gabbana
Raktáron
31 490 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ciklámen, rózsabors, nashi, bergamott
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
bazsarózsa, frézia, bolgár rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
mirabolán, ambroxan, pacsuli
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
3423478642058
Cikkszám
MRP401