Ügyfélszolgálat: +36704231190

Carolina Herrera Very Good Girl Glam
Carolina Herrera Very Good Girl Glam
42 990 Ft

Carolina Herrera Very Good Girl Glam

A hölgyek számára készült Carolina Herrera Very Good Girl Glam Eau de Parfum tökéletesen ragadja meg a nőiesség erejét. Eltökéltséget sugároz, és briliánsként tündöklő ikonikus üvegcsében rejtőzik. A Good Girl kollekciót Carolina Herrera egyedi elképzelése ihlette a modern nő kettősségéről: egyszerre erőteljes és játékos, elegáns és szexi.

virágos-fás illat
2022-ben mutatták be
tűsarkút formázó kultikus üvegcse
Az illat összetétele
Legelőször a fekete cseresznye, melynek színét maga az üvegcse is viseli, valamint a keserűmandula illata jelenik meg. Nőiességét a fejillathoz szinte azonnal csatlakozó rózsának és liliomnak köszönheti. Az illatkompozíció alapillatát, az utolsóként kibontakozó, fenntartható forrásból származó vetiver és vanília alkotja. Ők mélyítik el a kompozíciót, és hozzák létre a hatásos kontrasztot.

Az illat története
A Carolina Herrera Very Good Girl Glam parfüm rászolgált a Good Girl kollekció #GoodToBeBad alcímmel történő folytatására. Nem csupán az illatkompozíciója, de maga az üvegcséje is a merész nőiességet sugározza. A nőiesség valóban pompás megnyilvánulásaként a csillogás káprázatos zuhataga veszi körül, amivel tökéletesen kiemeli az illat karakterét.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
80 ml
Márka
Carolina Herrera
Raktáron
42 990 Ft
Részletek
összetételabsolut vanília
Fejmeggy, keserűmandula
Szívrózsa, liliom
Alapvetiverfű, Bourbon vanília, absolut vanília
Az illat fajtájavirágos, fás
Adatok
Cikkszám
MRP588