Ügyfélszolgálat: +36704231190

Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl
Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl
43 990 Ft

Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl

Menjen csak tovább! A Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl Eau de Parfum minden egyes mozdulatát még merészebbé és huncutabbá teszi, mint előtte. Még jó, hogy! Az illat tovább hirdeti Carolina Herrera vízióját a modern nő kettősségéről. Ez az ellenállhatatlan és csábító parfüm a rózsa illatával és vörösen izzó, forró designjával egyenesen a szívedbe sétál.

az eredeti, ikonikus Good Girl illatának merészebb megnyilvánulása
tökéletesen nőies, tűsarkút formázó üvegcsében
2021-ben mutatták be
Az illat összetétele
Az illat élményt nyújt már az első pillanatoktól kezdve, amikor Ön egzotikus licsivel keveredő, pajkos lecsengésű piros ribizlit érezhet. Ez a kettős egészen addig bontakozik ki, amíg el nem keveredett a rózsa csábos illatával. Ez pedig hamarosan átveszi az irányítást, és egészen az utolsó fázisig kíséri el Önt, amelyben a vetiver mély, édesen füstös jegyei melengető vaníliával keverednek.

Az illat története
A Carolina Herrera Good Girl Very Good Girl illatát úgy alkották meg, hogy egyedülálló, merész illatkompozíciójának köszönhetően Ön már az első illatoláskor szívébe zárja. A gazdag illat azt a gondolatot tükrözi, hogy a nők szépségét az jeleníti meg, ha természetes módon fejezik ki személyiségük minden oldalát.

Az illat jellegét már maga az üvegcse is jelzi, amely szintén magára vonzza a figyelmet. Az ultramagas, szexi tűsarkú vörös színű, amely a Carolina Herrera márka ikonikus színe, egyben a szenvedély, a kifinomultság és a szépség kifejezése. Az üvegcse mindezzel tökéletesen koronázza meg az illat történetét.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
80 ml
Márka
Carolina Herrera
Raktáron
43 990 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
licsi, ribizli
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rózsa
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vanília, vetiverfű
Az illat fajtája
gyümölcsös, virágos
Adatok
Vonalkód
8411061995754
Cikkszám
MRP333