Ügyfélszolgálat: +36704231190

Carolina Herrera Good Girl Supreme

Leplezze le az Önben rejlő lázadót! A női Carolina Herrera Good Girl Suprême Eau de Parfum minden jó kislányt arra biztat, hogy egyik arcát se rejtse el. Az illatüveg őrzi az első Good Girl ikonikus sziluettjét. A dizájn azonban most még lenyűgözőbb és ellenállhatatlanul odavonzza a tekintetet: a cipőt formázó új illatüveg lakk feketével indít, majd fokozatosan csillámos feketébe tűnik át, a sarok pedig aranyszínben pompázik.

keleties, intenzíven csábító illat
az illatkompozíció és az üvegcse is az ikonikus Good Girl-re utal
2020-ban mutatták be
Az illat összetétele
A fejillatban érezhető zamatos bogyós gyümölcsök és az elbűvölő egyiptomi jázmin kettőse leplezetlenül vágykeltő hatású. Utánuk az édes, bódító tubarózsa és a tonkabab melengető jegyei bontakoznak ki. Az illat csak lassan illan el a mélyen füstös-édes vetiver jegyeivel.

Az illat története
A Carolina Herrera Good Girl Suprême illata mindent a fény és az árnyékok ellentétére, valamint a legendás Good Girl-nél is erősebb csábító intenzitásra tett fel. Merészsége nemcsak az illatkompozícióban, hanem az üvegcsén is tetten érhető.

A magassarkú cipő formája, ami már az elődjéhez is tökéletesen illett, most csillámokkal idézi meg az égi magasságokat, így pedig bármelyik fésülködőasztal igazi éke lesz. Az illathoz ezúttal is az igéző pillantású Karlie Kloss adta az arcát.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Carolina Herrera
Nincs raktáron
31 189 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
erdei termések
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
egyiptomi jázmin
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab
Az illat fajtája
orientális, virágos
Adatok
Vonalkód
8411061972168
Cikkszám
MRP310