Ügyfélszolgálat: +36704231190

Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum (100ml)
Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum (100ml)
45 489 Ft

Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum (100ml)

Giaj véleménye az illatról:
KATT IDE

Engedjen a villámcsapásnak! A férfi Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum Eau de Parfum még nagyobb adag merészséget sűrített magába. Az Ön környezetében senki nem vonhatja kétségbe, hogy önazonos, megalkuvást nem ismerő férfi áll előtte. A titokzatos és pimasz parfüm a modern férfi kettősségét testesíti meg. Nem szokványos kifinomultságával bizonyítja, hogy a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.

az ikonikus Bad Boy illatának merészebb újragondolása
szembeötlő, villám formájú üvegcsében
2021-ben mutatták be
Az illat összetétele
Már az első pillanattól mozgalmas kaland várja: Ez a grapefruit energikus kezdeti jegyeivel indul, amelyekhez izgalmas aláfestést teremt a kender. A kombináció hamarosan pikáns fekete borssal fonódik össze, amely gerániummal alkot tökéletes összhangot. Valamivel később a bőr érzéki jegyei és a fás vetiver kezdenek dominálni, amelyek már a teljes befejezéshez vezetik Önt.

Az illat története
Legyen élő bizonyítéka annak, hogy a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket! A Carolina Herrera Bad Boy Le Parfum parfüm is ennek szellemében született, és a gondolatot merészséggel teli illatkompozíciójában is megjeleníti. Benne még intenzívebben kerül kifejezésre, mint az eredeti Bad Boy illatban.

Az ikonikus Bad Boy villámhoz képest az üvegcse is sokkal kifinomultabbá vált a matt kivitelnek köszönhetően, ami magán az üvegcsén és a külső dobozon is megjelenik. A kaland és az ismeretlen helyek felfedezése utáni vágyat jeleníti meg: ezt tükrözi és ruházza át viselőjére az illat is.

Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Carolina Herrera
Raktáron
45 489 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
kender, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
gólyaorr, fekete bors
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
vetiverfű, bőr
Az illat fajtája
bőrös
Adatok
Vonalkód
8411061991886
Cikkszám
MRP251