Ügyfélszolgálat: +36704231190

Carolina Herrera Bad Boy Extreme
Carolina Herrera Bad Boy Extreme
48 990 Ft

Carolina Herrera Bad Boy Extreme

Lehetünk erősek, mégis érzékenyek. Energikusak, mégis titokzatosak. Kedvesek, mégis néha dühösek. A Carolina Herrera Bad Boy Extreme Eau de Parfum kiemeli a vonzó összhangot, amelyet az Ön személyiségének napos és árnyas oldalai teremtenek. A merész és formabontó kompozíció csupa ellentét, és ezzel a modern férfiasságot testesíti meg.

gyümölcsös-fás illat
a Good Girl Blush női Eau de Parfum tökéletes ellenpárja
100% vegán, fenntartható alapanyagokból készült
Az illat összetétele
A komplex illatkompozíció a friss és melengető illatok közti váratlan feszültségre épít. Először a gyömbér és bergamott párosa kerül előtérbe, majd a szívillatot a vetiver aromája hatja át, amelyet csábos, kakaós érintés gazdagít. Legvégül a pacsuli fás jegyei bukkannak fel, amelyek a tonkabab édes illatától kísérve csengenek le.

Az illat története
A Bad Boy Extreme az ikonikus Bad Boy Eau de Toilette parázsló interpretációja. Az egymással ellentétben álló összetevők meglepő társításai a modern férfiak belső világát jelképezik, ahogyan azt Carolina A. Herrera személyesen elképzelte. Az illat tüzes, ellenmondásos jellegét a feltűnő, villám formájú üvegcse is kiemeli, amely fekete-arany színátmenetben játszik.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Carolina Herrera
Raktáron
48 990 Ft
Részletek
Fej gyömbér, bergamott
Szív vetiverfű, kakaó
Alap pacsuli, tonkabab
Az illat fajtája aromás, fás
Adatok
Cikkszám
MRP768