Ügyfélszolgálat: +36704231190

Carolina Herrera Bad Boy (50ml)
Carolina Herrera Bad Boy (50ml)
23 499 Ft

Carolina Herrera Bad Boy (50ml)

Giaj véleménye az illatról:

KATT IDE


Szabályok? Elvek? Ezeket egyedül önmaga alakítja ki, és a Carolina Herrera Bad Boy férfi Eau de Toilette senkiben sem hagy szemernyi kétséget sem e felől. Nem szokványos kifinomultságával bizonyítja, hogy a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket.

esti viseletként tökéletes, jellegzetes, keleties, fűszeres illat
a Good Girl női Eau de Parfum tökéletes ellenpárja
2019-ben mutatták be
Az illat összetétele
A Bad Boy illata egy teljes érzéki élményen vezeti végig. Legelőször a vakmerő, ugyanakkor még mindig elegáns, grépfrút és bors társításával kifejezett nyitánnyal szólítja meg. A mély, édesen füstös vetiver és a zsálya lassan egyre jobban előtérbe kerül, és az illat egy mágnesként vonzó alkalommá változik. Az illat a kakaó és a melengető tonkabab érzéki hullámain lassacskán csendesedik le.

Az illat története
Az üvegcse külső megjelenése ugyanolyan egyedi, mint maga a Carolina Herrera Bad Boy parfüm, mely a modern férfi kettős karakterének illatok általi megtestesülése. A természetes bátorság és az örök bonyolultság az, ami annyira vonzó és csábító.

Az egyedülálló dizájnú üvegcse teljesen átláthatatlan. A lecsapó villámot megjelenítő forma kiemeli az olyan jellemzőket, mint az erő és az önfejűség, melyek a Bad Boy illatból is áradnak. Minden, előre ki nem számítható és páratlan férfi számára tökéletes kiegészítő.

Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Toilette
Kiszerelés
50 ml
Márka
Carolina Herrera
Raktáron
23 499 Ft
Részletek
Fej
fehér bors, grapefruit
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
muskotályzsálya, vetiverfű
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
tonkabab, kakaó
Az illat fajtája
orientális, fűszeres
Adatok
Vonalkód
8411061926093
Cikkszám
MRP546