Ügyfélszolgálat: +36704231190

Carolina Herrera 212 VIP Smiley Black

Mostantól kezdve bárhol és bármikor boldog lehet! A Carolina Herrera 212 VIP Black Smiley fűérfi Eau de Parfum gondoskodik arról, hogy boldognak érezze magát. Az ikonikus emoji, a mosolygós smiley 50. évfordulója alkalmából készült, amely világszerte a pozitivitás és az öröm szimbóluma.

élénkítő aromás illat keleties-fás tónusokkal
limitált kiadású
párban került bemutatásra a 212 VIP Rosé Smiley női illattal
Az illat összetétele
Az illatkompozíció szabadon követi elődjének, a 212 VIP Black illatának összetételét. Először a pikáns gyömbér és a narancs illatát érezzük, amelyek egy idő után keverednek a levendula, a madagaszkári bors és a szezám aromás jegyeivel. Az édes vanília, amely a mandulával együtt utoljára bontakozik ki, komplex karaktert kölcsönöz az illatnak.

Az illat története
Semmi sem ad több erőt, mint mosolyogva szembenézni az élettel. Ezzel a kijelentéssel a háttérben mutatták be a limitált kiadású Carolina Herrera 212 VIP Black Smiley férfiillatot. Az „Alegria de Vivir” jelentése az „élet öröme”, és ez a filozófia a Carolina Herrera márka filozófiája. Ezt az illatot is az ikonikus vidám smiley évfordulójának megünneplésére készítették. Ez tükröződik az üvegcsén is az eredeti EDP 212 VIP Black Smiley formájában.
Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
100 ml
Márka
Carolina Herrera
Nincs raktáron
33 990 Ft
Részletek
Fej: tunéziai narancsvirág, gyömbér, vérnarancs
Szívlevendula, szezám, paprika
Alapmandula, vanília, absolut vanília
Az illat fajtájacitrusos, aromás, fűszeres
Adatok
Vonalkód
8411061026601
Cikkszám
MRP445