Ügyfélszolgálat: +36704231190

Carolina Herrera 212 VIP Black (50ml)

Giaj véleménye az illatról:
KATT IDE

A Carolina Herrera 212 VIP Black igazi addiktív Eau de Parfum, amelyet mintha partikra teremtettek volna. Vonzóan elegáns aurát hoz létre ön körül, hogy minden szem csakis önre szegeződjön. Kiemelkedő eleganciájával hívja fel magára a figyelmet amerre csak jár.


enyhén pikáns, aromás illat
a magabiztos férfinak, aki szívesen áll a figyelem középpontjában
hidegebb időre és különleges alkalmakra megfelelő viselet
Az illat összetétele
A 212 VIP Black robbanásszerű és elegáns illatát a tüzes abszint, a fűszeres ánizs és az édeskömény nyitják meg. Hozzájuk csatlakozik az aromás levendula, amelynek intenzitását az alapillat bőrös és édesen vaníliás jegyei emelik ki. Az összetevők együtt csábító és kihívó aromát alkotnak.

Az illat története
A 212 VIP Black-et viselő férfi maga a rejtély a környezete számára, de épp kiszámíthatatlansága teszi őt még vonzóbbá. Bárhol is legyen, könnyen barátságra talál. Az Eau de Parfum-öt 2017-ben hozták kereskedelmi forgalomba.

Nemek
Férfiaknak
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
50 ml
Márka
Carolina Herrera
Nincs raktáron
19 749 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
ánizs, édeskömény, abszint
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
levendula
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
bőr, vanília
Az illat fajtája
aromás
Adatok
Vonalkód
8411061869406
Cikkszám
MRP023