Ügyfélszolgálat: +36704231190

Carolina Herrera 212 VIP
Carolina Herrera 212 VIP
32 839 Ft

Carolina Herrera 212 VIP

Vannak meghívások, amiket nem lehet visszautasítani, és a Carolina Herrera 212 VIP női Eau de Parfum is ezek közé tartozik. Ez a parfüm minden kiválasztott előtt megnyitja azoknak az eseményeknek az ajtaját, melyeken csak egyetlen dolgot kell bizonyítania: az egyediséget.

a nagyváros energiáját és öntudatát tükröző illat
modern, ugyanakkor elegáns és még mindig kicsit bolondos illat
keleties illat, mely este érvényesül a legjobban
Az illat összetétele
A golgotavirággal és a rum akkordjaival kísért citrusos fejillat már az első pillanatban megragadja a figyelmét. A mámorító és édes geránium, ismét a cukornádból desztillált lenyűgöző rummal kombinálva, a fejillat lecsendesülése után is fenntartja a figyelmét. A benzoeviasz édesen gurmand illata a pézsma érzékiségével minden egyes áttáncolt éjszaka végéig önnel marad.

Az illat története
A Carolina Herrera 212 VIP parfüm aranyszínű fém üvegcséjében annak a New Yorkban élő fiatal generációnak a szellemisége koncentrálódik, amely megváltoztatja a szabályokat. Az egyetlen dolog, ami vezérli őket, az a szórakozás. Bármikor és bárhol. Ezek az emberek nem félnek kiállni álláspontjuk mellett, tele vannak energiával és szabadjára engedik ösztönösségüket.
Nemek
Nőknek
EdP/EdT
Eau De Parfum
Kiszerelés
80 ml
Márka
Carolina Herrera
Raktáron
32 839 Ft
Részletek
Ún. fejjegy – az applikálás után érezhető. A fejillat határozza meg az első benyomást, nagyon intenzív és gyorsan elillan.
Fej
keserű narancs, golgotavirág
Ún. szívjegy – a szívillat néhány perccel a fejillat elillanása után bontakozik ki. Általában 2-3 órán át érezhető.
Szív
rum, gardénia
Ún. alapjegy – a parfüm utolsó és leghosszabb fázisa. Körülbelül 4 órán át, de akár egész napon át is érezhető az alapillat.
Alap
pézsma, benzoin, vanília
Az illat fajtája
orientális
Adatok
Vonalkód
8411061711767
Cikkszám
MRP248